Utvecklande ledarskap 31 JANUARI KL 8.00-9.30

Dagens arbetliv präglat av agilitet, snabba förändringar och nytänkande ställer nya krav på ledare och ledarskap

Anmäl dig nu!

Utvecklande ledarskap

Är du intresserad av hur du får dina medarbetare att ta mer egna initiativ, öka drivet mot de gemensamma målen, och samtidigt minska stressen och få mer tid över?

Då ska du komma på detta seminarium som behandlar och belyser just denna förmåga.

Om medarbetare upplever överkontroll, låt gå-ledarskap eller piska/morot kan det leda till konflikter och rädsla för att ta initiativ, vilket hämmar företagets utveckling. Vi vet hur du ska göra istället så du får mer tid över.

UL är den svenska modellen av ett transformativt ledarskap och är utvecklat av Försvarshögskolan. Det vetenskapliga stödet för utvecklande ledarskap inkluderar studier där man påvisat förbättrad effektivitet inom företag där det fanns en hög förekomst av utvecklande ledarskap. Dessutom leder utvecklande ledarskap till en högre personlig utveckling både för ledare och medarbetare.

UL är en modell som lämpar sig utmärkt för företag som vill ha det bästa och senaste ledarskapet som fungerar nu och för framtiden.

På denna frukost kommer du få insikt i en av marknadens mest eftertraktade modeller i ledarskap. Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Varmt välkommen att anmäla dig.

Frukost serveras från 7.45 och föreläsningen startar 8.00.

Dela på FacebookDela på LinkedinDela på Twitter

Seminariet leds av Sören Hjälm

 

Sören är Fil. Doktor i Idrottsvetenskap med inriktning mot psykologi. Sören är beteendevetare och forskare vid Örebro Universitet. Han har mångårig erfarenhet att  hjälpa ledare utveckla sitt ledarskap och sina verksamheter, och får alltid högsta betyg på de utbildningar han håller.

Kombinationen av en gedigen akademisk plattform och en särpräglat pedagogisk förmåga samt en närvarande och sympatisk personlighet,  garantera r stor nytta och skillnad för alla som väljer att  spendera tid med honom.

soren

 

 

 

Anmäl dig här: